banner102

Oflu Gençlerin Fetih Çıkarması

Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl düzenlediği İstanbul'un Fethi Kutlamasına, AGD Of Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da onlarca genç ile Of'tan Kocaeli'ne gitti.

25 Mayıs 2013 Cumartesi 16:03
Oflu Gençlerin Fetih Çıkarması
İstanbul'un, Fatih Sultan Mehmed Han tarafından feth edilişinin 560. yıl dönümü kutlamasına, Türkiye'nin bütün İl ve İlçelerinden binlerce gencin katılması beklenirken, Dünya genelinde birçok Ülkeden de etkili kişilerin katılması bekleniyor.

"Fetih ve Gençlik Şöleni" adı altında yapılacak kutlama programına, Of İlçesinden 42 kişi katılırken, Trabzon genelinden 300  e yakın kişi katıldı.

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Mayıs ayı İlçe Divan toplantısını da Fetih öncesi Kocali'de gerçekleştiren Milli Görüş Gençleri, divan toplantısının ardından Fetih Şöleninde katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.05.2013 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90