banner102

Oflu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu

Çocuk Oyunları 4.Türkiye Şampiyonasında Tombik ve Dokuztaş Oyun dalında Doğu Karadeniz Şampiyonu olarak turnuvaya katılan 28 Şubat Ortaokulu, Türkiye şampiyonu olarak Of’a döndü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Haziran 2014 Cumartesi 09:31
Oflu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu

Geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması, sağlıklı ve güçlü nesiller oluşturulması adına ülkenin dört bir yanından bir araya gelen çocukların kaynaşması adına düzenlenen Şampiyonada 1. olan Of 28 Şubat Ortaokulu öğrencilerini kabul eden Of Kaymakamı Eren Arslan, başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak kendilerine çeşitli ödüller verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Koordinasyonunda Spor A.Ş.’nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Tombik ve Dokuztaş Oyun şampiyonasına, 20 ilden 20 takım ve 370 sporcu katıldı.

Eleme maçlarında Diyarbakır ekibini 2-1 ve Konya Ekibini 3-1 yenen Of 28 Şubat Ortaokulu, finalde Balıkesir Edremit 75.yıl Ortaokulu ile karşılaştı. Çekişmeli ve oldukça heyecanlı geçen oyunun ardından rakibini 3-2 yenen 28 Şubat Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir mutluluk yaşadılar.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı Öğretmen ve Öğrencileri kutlayan Of Kaymakamı Eren Arslan: “Oyunların yaşaması adına düzenlenen bu organizasyonda emek veren herkese teşekkür ediyorum.Türkiye çapında yapılan bir organizasyonun en üst basamağında yer aldınız.Bize yaşattığınız bu gurur ve mutluluk için sizi yürekten kutluyorum.Bu tür aktiviteler sizlerin eğitimine ve insani yaşantınıza önemli katkılar sunacaktır.Bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri gelecek eğitim ve öğretim yılında da çeşitlendirerek arttıracağız” dedi.

İlçe Temsilcisi ve Kafile Başkanı Hakan Kurt ve Şampiyonada emeği geçen oyun liderleri Feyzullah Şahin’i “Başarı Belgesiyle” ödüllendiren Kaymakam Arslan: “ Yaptığı işi ile “fark oluşturan” kamu görevlilerini takdir etmek ve diğer çalışanlara örnek olmasını sağlamak adına bu başarıda emeği olan siz değerli öğretmenlerimizi “BAŞARI BELGESİ” ile taltif ediyorum” dedi.





Son Güncelleme: 28.06.2014 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞEVKET BULUTOĞLU OF İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRÜ 2014-07-03 13:43:15

of'umuza bu güzel başariyi getiren 28 şubat ortaokulunu,görev alan öğretmenlerini ve başariyi getiren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Avatar
funda akyüz 2014-07-15 21:24:30

emeği geçen herkesi kutluyor,başarılarının devamını diliyorum.

banner90