banner102

Oflular, Erbakan Hoca için buluştu VİDEO

Yurt genelinde gerçekleştirilen Milli Görüş Lideri Erbakan Hocayı Anma ve Anlama programları Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı tarafından Of Günbatımı Salonunda da gerçekleştirildi.

17 Mart 2013 Pazar 14:21
Oflular, Erbakan Hoca için buluştu VİDEO

YaklaşŸık 800 kişŸinin takip ettiğŸi program İstiklal MarşŸı ve Hafız Mahmut Topçu’nun Kur’an tilavetiyle başŸladı. AçılışŸ konuşŸması için kürsüye gelen Saadet Partisi Of İlçe BaşŸkanı M. Celal VahapoğŸlu Erbakan Hoca’nın anılmasından çok anlaşŸılması gerektiğŸinin altını çizerek yaşŸadığŸı dönemde maalesef yeterince anlaşŸılamadığŸını ama vefatının ardından O’nun ilke ve ideallerinin daha çok araşŸtırıldığŸını benimsendiğŸini ifade etti.

DܜZENLİ: OF'U ALACAğžIZ!

Saadet Partisi GİK üyelerinden Dursun Ali Düzenli ise Erbakan Hoca’nın ülkeye çok önemli hizmetler yaptığŸını belirterek şŸöyle konuşŸtu:

 Â“Muhterem Erbakan Hocamız hayatının başŸından sonuna kadar sürekli ülkesi için çırpınmışŸtır. Partileri kapatılsa da O bir aşŸk ve heyecanla yoluna devam etmişŸtir. Bizleri de aynı yolda mücadele etmemiz için yetişŸtirmişŸtir. Oflu Milli GörüşŸçüler olarak inşŸAllah bundan sonraki ilk yerel seçimde Of'u alacağŸız, Of yeniden Milli GörüşŸün belediyesi olacak!”

YENİ BİR DܜNYA OF'TAN BAşžLASIN

Programın finalinde ise Saadet Partisi GİK üyelerinden ve Genel Merkez Seçim İşŸleri BaşŸkan Yardımcısı ve eski milletvekillerinden Hasan Hüseyin ܖz Oflulara hitap etti. ܖz konuşŸmasında Of’un ve Oflular’ın önemine değŸinerek şŸunları ifade etti:

“Bugün Erbakan Hocayı anmak için ne mutlu ki Of’tayız. Of denince şŸöyle bir durup düşŸünmek de lazım. ܇ünkü Of ve Oflular pek çok şŸey de öncü olmuşŸlardır. Umuyorumki yeni bir dünyayı kurmak için Of’ta bir başŸlangıç merkezi olacaktır. Ve Oflular da bu başŸlangıçta önemli roller üstlenecektir. Erbakan Hocamız hayatı boyunca sürekli mücadele içinde oldu. Pek çok önemli hizmetleri ifa etti. Zaman zaman yasaklandı, zaman zaman engellendi. Ama O’nun ideal ve hedefleri daima yoluna devam etti. O’nun talebesi olan isimlerin yanlışŸlarına karşŸı onlara nasihatler etti. ܖrneğŸin ABD’nin 1 Mart tezkeresi için Türkiye’ye baskı yaptığŸı günlerde AKP’nin tezkereye onay vermesini eleşŸtiren Saadet Partililere o dönem Recep Tayyip ErdoğŸan “bu tezkere geçmezse memurumuzun maaşŸlarını veremeyiz!” tepkisi aziz milletimizi oldukça rahatsız etmişŸ ve bunun üzerine Erbakan Hocamız AKP’lileri uyararak “eğŸer bu tezkereye evet derseniz orada akıtılacak Müslüman kanının kirletilecek Müslüman kadınların hesabını buna evet diyenlerin ne kendisinin ne de yedi neslinin verebileceğŸini” ifade etmişŸ ve bundan vazgeçmelerini istemişŸtir.”

 Programda ayrıca Erbakan Hoca’nın hayatını anlatan bir sinevizyon gösterildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil palyaço 2013-03-18 15:44:50

saadet partisi acil siyasete bırakmalı

Avatar
şahsuvar adılazımdeğil 2013-03-19 23:21:34

yeter palyaçoluk yaptığŸınız yau..özünüze dönün...

Avatar
timur güneş 2013-03-20 09:17:06

akp varken saadet kim oluyor ülke güllük gülüstanlık herkesin altında sıfır araba başbakan insanları zengin yaptı saadet kıskanıyor

Avatar
eyük yeşil 2013-03-20 20:02:22

timur kardeş arabaları taksitle ve faizle aldı millet..açlık sınırı 2000 tl ye yaklaştı ama askari ücret 800 tl nin altında..o arabanı satda mazlum işçilere dağŸıt...

banner90