banner102

Oflular, Halep için yola çıktı

Tüm Türkiye'den olduğu gibi Trabzon'dan yola çıkan Halep'e insani yardım konvoyu Hatay Cilvegözü sınır kapısına ulaştı.

hamitk
hamitk
17 Aralık 2016 Cumartesi 15:14
Oflular, Halep için yola çıktı
 Tüm Türkiye'den olduğu gibi Trabzon'dan yola çıkan Halep'e insani yardım konvoyu Hatay Cilvegözü sınır kapısına ulaştı. 

Konvoya Of'tan da katılım vardı. Oflular adına yola çıkan Ekrem Küçükakyüz, Hızır Gündoğdu ve Alaattin Akyüzlü'de konvoyda yeraldı. Trabzon'dan 4 otobüs ve 20 özel taksi yola çıkan konvoyda yeralan Oflular bugün sabah saatlerinde Cilvegözü sınır kapısına ulaştı.

Telefonla görüştüğümüz kafiledeki Oflulardan Ekrem Küçükakyüz 'yardım konvoyuna katılmak insani bir görevdi. Halep'te müslüman kardeşlerimiz zulme uğratılırken elimiz kolumuz bağlı oturamazdık. O nedenle bizde vicdanımızın sesini dinleyerek konvoya katıldık. Topladığımız yardım malzemeleri ile yola çıktık' şeklinde konuştu.

Öte yandan yardım koridorunun yeniden sabotaja uğraması nedeniyle yardımların gecikmeli olarak teslim edilmesi planlanıyor. Halep kafilesinin yardımları sınırda teslim ettikten sonra geri döneceği bildirildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.12.2016 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90