banner102

Ofspor 2. Ligde!

Ofspor Diyarbekirspor'u mağlup ederek 2. Lig'e yükseldi.

hamitk
hamitk
14 Mayıs 2016 Cumartesi 23:51
Ofspor 2. Ligde!
3. Lig 2. Tur Final karşılaşmasında Ofspor, Diyarbekirspor'u penaltı atışları ile mağlup ederek 2. Lig'e yükseldi.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona ererken 15'er dakikadan 2 devre halinde uzatmalar oynandı ve bu dakikalarda gol olmayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltılarda iki tarafta 4 penaltı atışını da gole çevirdi. 5. penaltılarda Ofspor golü bulurken Diyarbekirsporlu Umt son penaltı atışını kaçırdı. Bu skorla Ofspor Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Ofspor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz yaptığı açıklamada çok çalıştıklarını ve bu zaferi hakettiklerini, Diyarbekirspor'a da mücadele için tebrik ettiğini söyledi.

MAÇ SONU OLAY ÇIKTI!
Ofsporlu futbolcular ve teknik ekip, karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşarken, mutluluklarını tribündeki taraftarlarıyla paylaştı. 

Ofspor'a kupa ve madalyalarını, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik takdim etti. Futbolcular, kupayla birlikte tribündeki taraftarları selamlayarak, saha içinde "kolbastı" oynayarak başarılarını kutladı. 

Bu arada müsabakanın sona ermesinin ardından bazı Diyarbekirsporlu taraftarlar, tribündeki koltukları sökerek sahaya fırlattı. Emniyet güçleri, taraftarlara müdahale ederek, olayların büyümesini engelledi.

***

Stat: Ankara 19 Mayıs 

Hakemler: Tolga Özkalfa, İbrahim Bozbey, Hüsnü Emre Çelimli

Diyarbekirspor: Onur, Serdar, Gökhan Payal, Fahrettin, Muhammet, Barış (Dk. 71 Abdurrahman), Adem (Dk. 71 Umut), Gökhan Çakır, Tunç, Mehmet, Emre (Dk. 116 Mert)

Ofspor: Beycan, Ferhat, Rasimcan, Fatih, Zafer, Muhammet, Emin (Dk. 116 Barış), Onur, Sergen (Dk. 119 Niyazi), Nevzat, Oğuzhan (Dk. 63 Mustafa)  

Goller: Dk. 13 Emin (Ofspor), Dk. 27 Rasimcan (kendi kalesine) (Diyarbekirspor)

Sarı kartlar: Dk. 2 Barış, Dk. 24 Adem, Dk. 101 Umut, Dk. 113 Gökhan Çakır (Diyarbekirspor), Dk. 68 Zafer, Dk. 80 Emin (Ofspor)

 
PENALTI ATIŞLARI
Ofspor'da Fatih, Nevzat, Ferhat, Niyazi ve Mustafa penaltı atışlarını gole çevirdi. Diyarbekirspor'da ise Mehmet, Tunç, Abdurrahman ve Fahrettin penaltıları golle sonuçlandırırken, Umut atıştan yararlanamadı. 

Son Güncelleme: 17.05.2016 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90