banner102

Of'ta 1 milyon TL'lik büyük yardımlaşma!

Of Kaymakamlığınca gerçekleştirilen proje ile 'Marka Ofun Marka Hayırseverlerinin' destekleri alınarak ve yaklaşık bir milyon TL'yi bulan bir çalışma gerçekleştirildi.

12 Şubat 2012 Pazar 13:59
Of'ta 1 milyon TL'lik büyük yardımlaşma!

Of KaymakamlığŸı’nca gerçekleşŸtirilen proje ile başŸta yetim öksüz, engelli  ve yaşŸlı 44 ihtiyaç sahibi garip aile sıcak bir yuvaya kavuşŸtu.  

Marka Of’un marka hayırseverlerinin destekleri alınarak gerçekleşŸen ve yaklaşŸık bir milyon TL harcanan proje ile 19 aileye yeni ev alınırken, 5 aileye kira, 20 aileye bakım onarım yardımı yapıldı.

KAYMAKAM BEY SAğžOLSUN!

 

TavşŸanlı Köyü’nde anne ve babasıyla kötü şŸartlarda bir evde hayatını idame ettirmeye çalışŸan görme engelli Ekrem OsmanoğŸlu’na gidilerek yeni evinin tapusu verildi. Evin tapusunu alan Ekrem, “sağŸolsun Kaymakam bey. Kendisi çok tatlı bir insan. Yanına gidince kendisinden ev istedim. İsteğŸimi yerine getirdi. EmeğŸi geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Yine Proje kapsamında UluağŸaç Köyünden alınıp ilçe merkezine yerleşŸtirilen yetim ve öksüzlerden İlknur, Elif, Gamzenur, Pınar başŸta olmak üzere gariban ailelerden sıcak yuvaya kavuşŸturulan çocuklar ve yaşŸlıların evlerine gidilerek ziyaretler yapılıyor. BaşŸta eğŸitimleri olmak üzere her türlü ihtiyaçları karşŸılanarak garip ailelere  devletin sıcaklığŸı ve şŸefkati soğŸuk havalarda kendilerine  hissettiriliyor.
 
SONEL 3 YILI DEğžERLENDİRDİ
Of’a ilk atandığŸımızdan bu güne üç yıl geçtiğŸini belirten Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “bu süreçte  önceliklerinin yetim öksüzler, engelliler ve garip ailelerimiz oldu. Bu manada da biz istedik ki barıma sorunu olan ihtiyaç sahibi ailelerimiz var. Onlara yeni evler kazandıralım. Sosyal YardımlaşŸma ve DayanışŸma Vakfın bünyesinde projeler yaptık. HAYDES adını verdiğŸimiz hayırsever desteğŸini bu işŸin içine soktuk. şžu an 19’uncu evimizin tapusunu Ekrem kardeşŸimize verdik. Ayrıca yirminin üzerinde evin bakım onarımını büyük çapta yaptık. Yine yetim öksüzlerimiz başŸta olmak üzere 5 garip ailemize de ev kiraladık. Bizim Doktorlarımız , ܖğŸretmenlerimiz, İmamlarımız, Muhtarlarımız’dan oluşŸan bir ekibimiz var. Bu ekip aileleri Köy Köy hane hane geziyor ve nerde ne var tek tek tespit ediyor  ve kayıt altına alıyor. Mesala Hatırlanmak Bir Gün DeğŸil Her Gün projesiyle 586 Engelli vatandaşŸımıza ulaşŸtık. Ekrem kardeşŸimizde  bunlardan bir tanesi. Bizlerin amacı Devletimizin  sıcaklığŸını şŸefkatini bu soğŸuk havalarda bu ailelerimize sıcak bir yuva kazandırarak göstermek. Bu projede emeğŸi geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90