banner102

Of’ta 14 Mart Tıp Bayramını Etkinliği

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçemizde görev yapan hekimlerle Of Devlet Hastanesinde bir araya gelerek program yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, hizmet yapan tüm hekimlerin Tıp Bayramını kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Mart 2017 Salı 18:33
Of’ta 14 Mart Tıp Bayramını Etkinliği

Of Devlet Hastanesinde yapılan programda konuşma yapan Kaymakam Eyüp Fırat, “Vatandaşlarımızın sağlık sorunları için gece gündüz büyük özveriyle çalışan ve şifa bulmaları için ellerinden geleni yapma gayretinde olan siz ve ülke genelindeki tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” diyerek bütün vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.

Programın sonunda tayin olan Op. Dr. Ekrem Koç'a Kaymakam Fırat tarafından ilçemize verdiği başarılı hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.



Son Güncelleme: 14.03.2017 18:45
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90