banner102

OF'ta 24 Kasım Etkinlikleri

Ülkemizde 1981 yılından günümüze kadar kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü bu yılda ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de 24 Kasım 2015 Salı günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Kasım 2015 Perşembe 02:33
Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan etkinlikler, daha sonra her okul kendi içinde gün içerisinde yaptığı çeşitli etkinlik ile devam etti.

Gün içerisinde Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun  makamında kabul ettiği tebriklerin ardından akşam saatlerinde Of Sahil Günbatımı Tesislerinde Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve emekli öğretmenler ile ailelerinin katıldığı ikramlı program gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan programın sunuculuğunu emektar tarih öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu yaptı.

Yarım asırlık öğretmenlik hayatından kesitler ile ara ara anılarını paylaşan Hanlıoğlu, salonun kendisini dikkatle dinlemesi için öğrenci-öğretmen ilişkilerinden karşılaştırmalar yaparak uyarılarda bulundu.

Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında liseler arasında yapılan "öğretmen' konulu kompozis­yon yarışmasında 1. olan öğrencinin ve ilköğretim okulları arasında yapılan "öğretmen" konulu şiir yarış­masında 1. olan öğrenciler eserlerini okudu.

İlçemizde görevli mesleğe yeni atanmış en genç öğretme Serince İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Sümeyye Kuyumcu "Meslekten Beklentileri* konulu ko­nuşma yaparken, İlçemizde görevli en kıdemli öğretmenler adına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay da kısa bir konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptığı programda Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da birer selamlama konuşması yaptılar.

Program emekliye ayrılan öğretmenlerden  Mikdat Çelenkoğlu, Ali Türkyılmaz ve  Şemsettin Aktürk’e Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından birer plaket takdim edildi. Ardından  mesleğe yeni başlayan 25 öğretmen ise İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan önderliğinde mesleğe giriş yemini yaptığı program yemek ikramı ile son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.11.2015 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90