banner102

Of’ta Açık Lise sınavı yapıldı

2019-2020 eğitim- öğretim yılı Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavı hafta sonu Of’ta beş okulda yapılarak tamamlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Aralık 2019 Pazartesi 15:53
Of’ta  Açık Lise sınavı yapıldı

Cumartesi sabah ve öğleden sonra, pazar günü sabah olmak üzere üç oturumda gerçekleşen sınav Of’ta; HMB Ulusoy MTA Lisesi, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi ve Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi ve Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan yapıldı. Birinci oturumda 82, ikinci oturumda 82, üçüncü oturumda 55 salon olmak üzere 219 salonda yapıldı. 1506 öğrencinin girdiği sınavda birinci oturuma 202, ikinci oturuma 201, üçüncü oturuma 134 olmak üzere toplam 537 sınav gözetmeni görev yaptı. 

Cumartesi ve pazar günleri Of’ta yapılan sınavlar herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu sınav salonları gezerek öğrencilere başarılar dilediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu yaptığı değerlendirmede, “ İlçemizde eğitim- öğretim faaliyetlerimiz her alanda devam ediyor. Örgün eğitim, açık öğretim fark etmez biz eğitimi bir bütün olarak görüyor ve önemsiyoruz. Of’ta yapılan Açık Öğretim Sınavında her yaş grubunda öğrencilerimiz var. Yani 17’den 77’ye kadar öğrencilerimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Onların okuma arzularına vesile oluyoruz. Sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavda görev alan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum. “ diyerek düşüncelerini ifade etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Gülsüm Memişkaptanoğlu, Mesut Kaş, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir Açık Lise Sınavın sağlıklı şekilde sürdürülmesi için çalışmaları yerinde incelediler.

2019-2020 eğitim- öğretim yılı Açık Öğretim Lisesi Sınavlarının ikincisi mart ayında, üçüncüsü temmuz ayında yapılacak.

Son Güncelleme: 11.12.2019 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90