banner102

Of’ta dernekler için Rehberlik Çalıştayı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün işbirliği ile Uluslararası Sivil Toplum İlişkiler Ağı Derneği tarafından yürütülen “Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı” O’ta Hasbahçe Düğün Salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Şubat 2022 Cuma 21:15
Of’ta dernekler için Rehberlik Çalıştayı

Of, Hayrat, Dernekpazarı ilçelerindeki Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarının katıldığı toplantı bir dizi konu ve oturum şeklinde yapıldı.

Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayının açılış konuşmasını  Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman yaptı. Müdür Karamanın ardından Orçun Çalap tarafından Dernekler Mevzuatı  Eğitimi konulu sunum yaptı. Soru cevabın ardından kısa bir ara verilen çalıştay  “Kara Paranın Aklanması ve Terörizmin Önlenmesi” konulu sunum Eray Özay tarafından yapıldı. Serpil Kadıoğlu “Afet Farkındalık Eğitimi” sunumunu yaptıktan sonra öğlen arası verildi. Katılımcılara öğlen yemeği ikramından sonra çalıştay “Gelir-Giderlerin kaydı-İşletme Hesabı Tablosu, Beyannamenin Düzenlenmesi” konularında İsmail Şahin bilgi verdi. Çalıştayın son bölümü Soru- cevap şeklinde yapıldı. Son olarak katılımcılara dağıtılan Katılım Belgesi  ile “Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı” programı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90