banner102

Of’ta kurbanlık pazarı hazır

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarda sona gelindi.

04 Ekim 2013 Cuma 22:52
Of’ta kurbanlık pazarı hazır

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla seyyar kurban pazarları da kurulmaya başlandı. Pazara, Of Belediyesi tarafından, çamur oluşmaması ve pazar esnafının daha temiz koşullarda hizmet sunabilmesi için mıcır serildi.

Esnaf ve vatandaşlar için seyyar tuvalet yapıldı. Hayvanların su ihtiyaçları için pazarın tamamına su hattı döşendi. Gece pazarın aydınlatılması için elektrik aydınlatılması yapıldı.

Çevre kirliliğinin önüne geçmek isteyen Of Belediyesi, pazar esnafına çöp poşeti dağıtıp, hem kendi çöplerini hem de hayvansal çöpleri alarak pazarın temiz kalmasını sağlayacak. Yemek ve çay ihtiyaçlarının giderilmesi için 2 adet yemekhane ve çay salonu da yapıldı. Of’ta kurulan Kurbanlık pazarında büyükbaş hayvanların gelişiyse tamamlandı.

Küçükbaş hayvanlar için de yer tahsis edilmekle birlikte henüz küçükbaş hayvanlar gelmedi. Kurbanlık pazarında fiyatlar 2.500 TL ile 7.000 TL arasında değişiyor. 

Son Güncelleme: 05.10.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefa 2013-10-08 15:58:25

günü birlik uygulamalarla hazırlık yapılmaz asfalt yap ki ömürlük olsun.

Avatar
baltacı 2013-10-11 08:50:18

neyi hazır kardeşim allahtan gebe i̇nekler o yola gi̇rmi̇yor....

banner90