banner102

Of’ta Orman Haftası miniklerle kutlandı

21- 26 Mart tarihleri arası ülkemizde Orman Haftası olarak kutlanmaktadır. Hafta boyunca Orman Haftası ile ilgili Of’ta çeşitli etkinlikler yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2021 Cuma 21:23
Of’ta Orman Haftası miniklerle kutlandı

Bu kapsamda Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda 2/A Sınıfı Öğretmeni Özlem Karadeniz ve öğrencileriyle haftaya özel  kutlama programı tertip edildi. Programa katılan Of Orman Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Orman Haftasını anlatan fidan tohumu, şapka Tişört ve kalem dağıttı. 

Orman Haftasının kutlanması etkinliğinde konuşan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “İnşallah sizlere dağıttığımız bu tohumları dikecek ve tohumlar fidana dönüştüreceksiniz. O fidanlar da geleceğin ağaçları olacak. Onlar sayesinde daha sağlıklı ve temiz havaya kavuşmuş olacağız inşallah. Unutmamalıyız ki ormanlar insanlığın ortak mirasıdır. Onlar koruyalım. Bu anlamlı program ve öğrencilerimize ettikleri hediyeler için Of Orman Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu’na, ekibine ve Okul Müdürümüz Yaşar Osmanoğlu’na teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Öğrencilerin ilgi ve tutumundan mutlu olan Of Orman Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu da törende yaptığı konuşmada, “Bizler ülkemizde her 21-26 Mart tarihini Orman Haftası olarak kutluyoruz. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı siz çocuklar olduğunuz için sizlerle beraber olup bu mirası sizlere bırakmanın çabasında olduğumuzu göstermek istedik. Sizler gelecekte daha yeşil ve sağlıklı çevrede yaşamanız için bizler elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu amaca hep birlikte  ulaşırız. Bizlere bu imkanı veren ve her zaman destekçimiz olan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na ve Okul Müdürümüz Yaşar Osmanoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Of Orman Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu daha sonra öğrencilere Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan çizgi filmi izleterek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90