banner102

Of’ta Seçim Güvenlik toplantısı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Of’ta Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mayıs 2018 Salı 13:01
Of’ta Seçim Güvenlik toplantısı

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya; Ak Parti İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu, CHP İlçe Başkan V. Bülent Saral, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Avni Karamustafa  İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan ve İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi katıldı.

Kaymakam Fırat toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli siyasi parti başkanlarımız ile çok verimli toplantı yaptık. Hepsinin de amacı ve talebi seçimlerin ülkemizde olduğu gibi Of’ta da “Demokrasi Bayramı” şeklinde gerçekleştirmesidir. Sürecin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.


Son Güncelleme: 29.05.2018 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90