banner102

OFTSO'dan Yeni İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu , yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz'ü makamında ziyaret ederek başarılar dilediler..

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ağustos 2014 Cuma 20:17
OFTSO'dan Yeni İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret
Of Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik Çakıroğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut, Olcay Saral, Erdal Özçelik , İsmail Hakkı Solaklı, Genel Sekreter Murat Zırıh görevine yeni başlayan ilçe Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Odamız ve üyelerimiz adına hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan Başkan Erdal Saral yeni müdürümüzün ilçemize katkı sağlayacağını belirterek Of'un güvenli ve huzurlu bir İlçe olduğunu,  halkın sağduyulu olması nedeniyle asayiş olaylarının az yaşandığı bir İlçe'de görev yapacağını söyleyerek Türköz'e , başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye'nin çeşitli İl ve İlçeleri ile son olarak İstanbul da görev yapan Of İlçe yeni Emniyet Müdürü Murat Türköz, Of İlçesine atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Türköz ilçemizin huzur ve güvenliği için birlikte güzel çalışmalar yapabilmeyi arzu ettiğini belirterek Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.08.2014 20:19
Anahtar Kelimeler:
Murat Türköz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 2014-08-21 12:25:12

ziyaretleri boşverinde of'a emniyet müdürlüğü binası kazandırın bir tane. hiç yakışmıyor of gibi bir yere o emniyet müdürlüğü

banner90