banner102

OF'UN NABZI KAR ANALİZİ

Of'un Nabzı Medya Ekibi olarak Sabah namazı sonrası Of İlçe Merkezine yağan yoğun kar manzaralarını fotoğraflayıp siz değerli izleyicilerimize aktarmak için çalışma yaptık.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2016 Cuma 19:19
OF'UN NABZI KAR ANALİZİ
Sabah 06.30 da Sulaklı Mahallesi Sanayi Caddesi kısmından başlayarak yeni Terminal bölgesine giderek Rabbimizin lütfuyla oluşan güzel manzaraları fotoğrafladık.  Kar yağışının yoğunlaşması ile fotoğraf makinemizin ıslanması ve dolayısıyla güzel fotoğrafların çekilememesinden dolayı  10.30 da çekimleri tamamladık.

YENİ ACİL BÖLÜMÜNDE ÇÖKÜNTÜ

Gezinti sırasında Of Devlet Hastanesinin yeni yapılan acil giriş bölümündeki çatı karın ağırlığını kaldıramayarak çöktü. Yeni acil girişi kısa süreli kullanılmaz hale geldi.

AĞAÇLAR KIRILDI

Karın ağırlığını kaldıramayan sadece acil çatısı değildi. Aynı zamanda ilçe merkezinde Ömer Ağa Bulvarında bulunan bazı ağaçlar ile Atatürk Bulvarında birçok ağaç karın ağırlığında dolayı kırıldı.

ÇATILAR ÇÖKTÜ

Çöken çatı sadece ilçe merkezinde değil, Of Sahilinde yer alan oturacakların üzerinde bulunan sabit şemsiyelerin birkaçı da çöküntüden nasibini alanlardandı.

LUNAPARKTA ÇÖKÜNTÜ

İlçe merkezinde en büyük çöküntü zararını Sahil kesiminde bulunan Lunaparkın çarpışan otolar kısmının çatısı çöktü. Büyük çaplı maddi zararın oluştuğu lunaparkın çarpışan otolar  kısmı kullanılmaz hale geldi.

ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

İlçe merkezinde bulunan binaların çatılarında biriken karlar, bina altlarında duran araçlar ve yürüyen yayalar için büyük tehlike oluşturuyor.

Bazı binaların çatılarında biriken yoğun karlar büyük kütle halinde aşağıya düşerek bina altında olan araçların üzerine düştü. Düşmenin etkisi ise araçların kaportalarında eziklikler oldu. 

Fotoğraf Kalitesi yüksek olsun diye Galerimize Facebook sayfasından bakınız.. 

Adresi: Of'un Nabzı Facebook

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.01.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90