banner102

ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu önceki yıllarda olduğu gibi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da eğitim öğretim faaliyetlerine hızlı başladı. Kabahasanoğlu her fırsatta okulları ziyaret edip öğretmen ve öğrencilere moral vermeye çalışıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ekim 2017 Cuma 15:20
ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİN ZİYARETİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu bu yıl Of’taki liselere yerleşen 9.sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek ‘hoş geldiniz’ dedi ve onlarla bir süre sohbet ederek onlara bazı tavsiyelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu öğrencilerle yaptığı sohbette;” Sevgili yavrularımız, hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Bizi seçtiğiniz, okullarımızı tercih ettiğiniz için Of’umuz adınahepinize teşekkür ediyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz, bizler de bu nedenle sizleri ziyarete geldik. Sizler bizim en önemli zenginliğimizsiniz.  O nedenle ülkemizin hiçbirinizin zayi olmasına ne rızası ne de tahammülü vardır.Sizlerden beklentimiz 4 yıl boyunca oturacağınız bu sıraların hakkını çok çalışarak verip gönlünüzden geçen üniversiteye ve mesleğe kavuşmanızdır.  Dünyanın bu kadar acı ve gözyaşı ile kaplandığı bir dönemde sizler; kendiniz, aileniz, ülkeniz ve insanlık için çalışıp başarılı olmak zorundasınız. Bu süreçte bizler, idarecileriniz, öğretmenleriniz ve aileleriniz hep yanınızda olup elimizden gelen desteği sağlayacağız. Sizleri seviyor ve sizlerin başarılı olmanızı istiyoruz. Yeni eğitim öğretim yılınızın hayırlı olmasını kazasız, belasız bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.







Son Güncelleme: 20.10.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90