banner102

Öğrencilere Moral Ve Motivasyon Ziyareti

Eğitimde aile kültürü anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okul ve kurum ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Aralık 2019 Çarşamba 15:58
Öğrencilere Moral Ve Motivasyon Ziyareti

Farklı kategorilerde gerçekleştirilen ziyaretler eğitim başarısına olumlu bir şekilde yansıyor. Müdür Kabahasanoğlu bu yıl 9.sınıfa başlayan öğrencilerle buluşarak onlarla sohbet ederek, onlara hayatta başarılı olmak bazı hatırlatmalarda bulunarak moral ve motivasyon vermeye çalıştı.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu 9 sınıf öğrencilerine okullarında ziyaret ederek onlara yaptığı sohbette, “Öncelikli olarak okullarımızı tercih ettiğiniz için hepinizi tebrik eder, başarılar dilerim. Sevgili gençler, başarılı olmak için şu dört unsuru asla unutmayın. 1-mutlaka bir hedefiniz olmalı şimdiden ne olacağınıza karar vermelisiniz. 2-Sorumluluğunuz olmalı; kendinize, ailenize, ülkenize ve sizlerden yardım bekleyen dünya mazlumlarına karşı sorumlu olduğunuzu unutmamalısınız. 3-Disiplinli olarak neyi, nerede ne zaman yapacağınızın bilincinde olmalısınız. 4-Sabırlı olmak da başarı için en önemli bir faktörlerden biridir. Tüm zorluk ve kötü giden olaylara karşı sabırlı olmalısınız. Çıktığınız bu yolda arkadaş faktörü de ayrı bir önem taşıyor.  Bir de arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Yalan söyleyen, paranız için sizinle arkadaş olan, hayata hep olumsuz bakan, işi düştüğünde sizi arayan, ait olduğu sosyal statüsü ile övünen ve onunla var olmaya çalışan insanlarla arkadaşlık etmeyin.  Onlardan size fayda değil zararı gelir. Bunlara dikkat ederseniz hayatta mutlu ve başarılı olursunuz.”diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere her zaman yanlarında olduklarını belirterek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 11.12.2019 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90