banner102

Öğretmen Mustafa Kasap’a veda etkinliği

Bir süre önce Trabzon Fen Lisesine tayin olan Mustafa Kasap´a Of´un eğitimine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı veda programı düzenlendi

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ekim 2017 Çarşamba 12:30
Öğretmen Mustafa Kasap’a veda etkinliği

Of’ta 12 yıl öğretmenlik, idarecilik, kurs yöneticiliği gibi önemli hizmetler veren ve en son Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Mustafa Kasap, Trabzon Fen Lisesine tayini çıktığı için Of’tan ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden ayrılan Mustafa Kasap’a mesai arkadaşları veda kahvaltısı düzenlediler. Kahvaltıdan sonra Of’a yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Mustafa Kasap’a Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından Başarı Belgesi takdim edildi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat konuşmasında, “ Mustafa hocamı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle yakın çalıştığı için yakından tanıma fırsatı buldum. Hem görev bilinci hem çalışma ahlakı hem de insani değerler bakımdan son derece değerli bir insan. Kendisini tebrik ediyor. Hayatının bundan sonraki aşamasında başarılar diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kahvaltıda yaptığı kısa konuşmada; “ Mustafa hocam Of’un eğitimine büyük hizmetler verdi. Bizden ayrılmasına üzülsek de Trabzon’umuzun kazandığını bilerek seviniyoruz. Rabbim yolunu açık etsin. Yeni görevinde ve görev yerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Of’tan ayrılan Müdür Kasap ise, “Of benim için çok önemli bir yer. Of’un bana kattıklarına asla unutmayacağım. Bana gösterdikleri yardımseverlik ve ilgiden dolayı onlara teşekkür ediyor, haklarının helal edilmesini talep ediyorum.” diyerek veda etti.

Yapılan veda kahvaltısına Kaymakam Adayı Abdülhamit Mutlu, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Of Milli Eğitim Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan okul ve kurum müdürleri de katıldı. 

Son Güncelleme: 11.10.2017 12:31
Anahtar Kelimeler:
Mustafa Kasap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90