banner102

Okul güvenlik toplantısı yapıldı

Of’ta okulların açılması öncesi eğitim öğretim yılında yaşanması muhtemel olayların önüne geçilmesi adına her yıl yapılan okul güvenliği toplantısı bu yıl da yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2019 Perşembe 18:02
Okul  güvenlik toplantısı yapıldı

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Jandarma Komutan V. Kıdemli Başçavuş Aşkın Hava ve Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı katıldı. Toplantıda alınan tedbirler, gelecekte yapılması gerekenler gözden geçirildi.

Kaymakamı Eyüp Fırat toplantıda yaptığı konuşmada, “ Öncelikle olarak toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklar bizim herşeyimizdir. Onların eğitimi ve güvenliği herşeyden önce geliyor.Şükürler olsun geçen yıl okullarımızda alınan tedbirler ve koordineli çalışmalar nedeniyle kayda değer bir sorun yaşamadık. Bu yılda inşallah aynı karar ve titizlikle, dayanışma ve koordinasyon içinde çalışıp sorun yaşamadan bir eğitim- öğretim yılı geçiririz. Alınan kararların hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.

Son Güncelleme: 12.09.2019 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90