banner102

Okullara Ödüllü Pil Toplama Ünitesi!

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of’ta eğitim veren ilk ve orta dereceli okullara birer adet ödüllü atık pil toplama ünitesi armağan etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2014 Çarşamba 11:46
Okullara Ödüllü Pil Toplama Ünitesi!
Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Saral öğrencilere yaptığı açıklamada; “Atık piller çevremizin kirlenmesinde önemli bir etken. Bu pillerin çöpe atılması doğru değil. Bu piller toprağa bile zarar veriyor. Ayrıca içerdikleri kanserojen maddeler yüzünden atık piller sağlığımızı tehdit etmektedir. Bu nedenle evlerinizde ve çevrenizde bulduğunuz atık pilleri çöplere değil, okullarımıza yerleştirdiğimiz bu Ödüllü Atık Pil Matiklere atmalısınız. Bu sayede hem çevremizin kirlenmesinin önüne geçeceksiniz hem de sağlığımız korumamıza yardımcı olacaksınız” ifadelerini kullandı.

Of Belediyesi tarafından hazırlatılan Ödüllü Atık Pil Matikler, İsmail Yıldırım İlkokulu, 28 Şubat İlkokulu, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ve İhsan Karadeniz İlk ve Ortaokulu’na yerleştirilerek atık pillerin toplanması ve sağlıklı bir şekilde bertaraf edilmesi amaçlanıyor.

Son Güncelleme: 26.03.2014 12:00
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90