banner102

Okutan, 'Geleceğimiz Çocuklarımız'

Yöre ses sanatçısı Mahmut Okutan ve ekibi Şehit Öğretmen Ali Bulut ilköğretim okulu anasınıfını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mart 2019 Cumartesi 17:16
Okutan, 'Geleceğimiz Çocuklarımız'

"Meslekleri Tanıtma” projesi kapsamında okulu ziyaret ederek öğrencilerle hasbıhal eden Yöre Sanatçısı Mahmut Okutan, kendilerini ağırlayan Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu ve Anaokulu öğretmenlerine teşekkür etti.

Anasınıfı öğretmenleri Ayşe Ünsal Arslan ve Rabia Yılmaztürk'ün planlamış olduğu "Meslekleri Tanıtma” projesi kapsamında Okulun Anasınıfını ziyaret eden Okutan ve ekibi, öğrencilerle birlikte sohbet edip, türküler söyleyerek horon oynadılar.

Konu hakkında açıklama yapan Okutan, "Mesleki değerlerimiz ile Sosyal, Sanatsal ve kültürel zenginliklerimizi anlatma ve aktarma fırsatı bulduk. Yakın ve sıcak ilgilerinden dolayı Okul Müdürü Sayın Yaşar Osmanoğlu' na, değerli Anasınıfı öğretmenlerimize ve minik aslan parçalarımıza teşekkür eder eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilerim.' diyerek geleceğimizin teminatı gençlerimiz olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 02.03.2019 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90