banner102

Orman Haftası İsmail Yıldırım İlkokulunda kutlandı

Türkiye’de 21-16 Mart tarihlerinde Orman Haftası olarak kutlanıyor. Ormanları korumak, çevre bilincini artırmak, gelecek nesillere daha yaşanılır bir çevre bırakma adına ülkemizde hafta ile ilgili çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapılmaktadır.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Mart 2022 Pazartesi 22:37
Orman Haftası İsmail Yıldırım İlkokulunda kutlandı

Of’ta Orman Haftası kutlama programı İsmail Yıldırım İlkokulunda yapıldı. Buradaki programa Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu, İsmail Yıldırım İlkokulu Müdür Yardımcısı Orhan Aygün, Of Orman İşletme Şefliği çalışanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İsmail Yıldırım İlkokulundaki programda Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu öğrenciler haftanın öneminden bahsetti. Daha sonra Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitici ve öğretici çizgi filmler öğrencilere izlettirildi.  Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu öğrenciler çizgi filmlerde izledikleri ve ormanla ilgili öğrendikleri konularla ilgili sorular sordu. Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu öğrencilere şapka, tişört, fidan dağıttıktan sonra öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından Orman Haftası kutlama programı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90