banner102

Partinin Of İlçe Başkanlığı Kuruldu!

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Sakan'nın Of ilçesine kurucu başkan olarak atadığı Avni Karamustafaoğlu OF ilçe teşkilatını kurdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ocak 2018 Cumartesi 11:13
Partinin Of İlçe Başkanlığı Kuruldu!
Of İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu, yönetim kurulunu oluşturarak il başkanı Hasan Saka'dan ve genel merkezden onayı alarak ilk toplantısını Of Meydanda Pizza House da gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ilk toplantıya yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri katılırken, toplantının içeriğinde tanışma ve ilçe binasının yapımı konusunda görüşme yapıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Of ilçesinin siyaset eksikliğini tamamlayacak oluşumu ortaya koyduklarını belirten Karamustafaoğlu, halkı dinleyecek, sorunlarını anlayacak ve ilgilenecek bir siyasi partinin gün yüzüne çıktığını belirtti. 

Karamustafaoğlu , "Siyaseti OF ilçesinde yapmanın zorluklarını biliyoruz. Siyasetçi atölyesi haline gelmiş ve nice yöneticiler çıkarmış Of'un İyi Partiye duyarsız kalmayacağını yapmış olduğumuz Of ilçesinde tüm sabit numaralar ile sesli mesaj anketimize gösterilen ilgiden anlıyoruz." dedi.

Her vatandaşın yaşadığı sıkıntıların bilincinde olduğunu dile getiren Karamustafaoğlu, "Sorunlarla boğuştuğumuz bu süreçte bizlerde İyi Parti olarak çözüm önerilerimizi yorulmadan her vatandaşımıza birebir anlatacağız ve kendilerini dinleyerek sorunlarına ortak olacağız. Bu çalışmaları yaparken mutlaka eksikliklerimiz olacak, lakin 2019 Of için farklı bir yıl olacağına inanıyorum. Bu anlamda bizlere destek veren Oflu hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. "diyerek İyi Partinin Of'a iyi geleceğini, bu durumdan rahatsız olanların olacağını ve bu rahatsızlıklara siyaset ahlaklarından dolayı sahada çalışarak alacakları oy oranlarıyla  göstereceklerini söyledi. 

İyi Parti Of İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Of İlçe Kurucu Başkanı :  Avni Karamustafaoğlu

Başkan Yardımcısı : Mustafa Tellioğlu

Muhasip : Murat Sarıalioğlu

Sekreter : Ayşegül Kayıkçı Karamutafaoğlu

AR-GE Sorumlusu : Necla Çakır

Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı : Hasan İhtiyaroğlu

Teşkilat Sorumlusu : Engin Öztürk

Sosyal işler ve Kültür Sanat Başkanı : Menekşe Süleyman

Tarımdan Sorumlu Başkan : Hasan Fehmi Çakıroğlu

Gençlikten Sorumlu Başkan : Ekrem Tank

Basın Sorumlusu : Fatih Keskin

Sivil Toplum Sorumlusu : Hikmet Aytaş

Eğitimden Sorumlusu : Mehmet Kazan

Esnaf ve Ticaret Sorumlusu : Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu

Üyeler : Ahmet Arıcı, Fazlı Özkanca, Sedat Kaçan, Halit Öztürk, Vedat Ayyıldız, Filiz Öztürk, Hikmet Paçal, Okan Saral, Aydın Çakıroğlu ve yedek üye Sadettin Çakıroğlu


Son Güncelleme: 27.01.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90