banner102

Saadet Partisi Of’ta ‘Serbest Kürsü’ kurdu

Saadet Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Muhittin Yıldırım Of Atatürk Bulvarında Serbest Kürsü'de halkın ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mayıs 2015 Cuma 17:30
Saadet Partisi Of’ta ‘Serbest Kürsü’ kurdu
Of Atatürk Bulvarında Saadet Partisi’nin kurduğu  “Serbest Kürsü” aracından Of halkına seslenen Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayı Muhittin Hamdi Yıldırım, kürsüde bulunan gazeteci Ahmet Muratoğlu ve Şefik Üstündağ’ın sorularını cevaplayan Yıldırım, halktan ve internet üzerinden gelen yazılı soruları da cevapladı.

Sorular öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Yıldırım, kurdukları serbest kürsüye gazetecilerin yanı sıra diğer parti adaylarının da halkın sorularına bu kürsüde rahatça cevap verebileceğini söyleyerek onları da kürsüye davet etti. Yıldırım, “Biz Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak bu ‘Serbest Kürsü’yü kurmamızın amacı, bütün vatandaşlarımızın kafasına takılan soruları şeffaf bir ortamda cevaplamaktır. Bunun için bütün parti adaylarını da buraya davet ediyorum. Gelsinler birlikte halkın sorularına cevap verelim.” dedi.

Yörenin önemli geçim kaynaklarından olan çay ve fındık konusunda yöneltilen soruları cevaplayan Yıldırım, çay’ın ve fındığın Milli Görüş iktidarında yüzü güldüğünü ve yeniden Saadet Partisi’nin iktidarında güleceğini söyledi.

Sorulan soru üzerine neden ittifak kurduklarını söyleyen Yıldırım, “13 yıldır iktidarda bulunan arkadaşlarımız yapacaklarını yaptılar ve yoruldular. Artık icraat yerine kavga yapmaya başladılar. Bunun için bu ekşiyen yemeği bu halkımız yemesin diye Büyük Birlik Partisi ile ittifak kurduk ve kardeşliğin nasıl olduğunu ortaya koyduk. “diyerek hangi partiden olursa olsun bu seçimde Saadet partisine destek verilmesi talebinde bulundu.

Yıldırım,”Saadet meclise girerse mevcut hükümet ve muhalefet partileri artık kavga edemeyecek ve halkın gerçek sorunlarını konuşmak zorun da kalacaklar.  Memur, işçi ve Emeklilerin dertleri ile dertlenmek zorunda kalıp maaş zamlarını en az %20 yapılacaklar.”dedi.    

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.05.2015 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90