banner102

Saadet Partisi’nden Memursen’e ziyaret

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, parti yöneticileriyle birlikte Memur Sen Of İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Nisan 2018 Perşembe 15:26
Saadet Partisi’nden Memursen’e ziyaret
Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Ulusal ve parti yöneticileriyle birlikte Memur Sen Of İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ve alt sendika başkanları Hasan Baştan, Ferhan Özdemir, Yusuf Yaşar, Sezgin Demirci ve Dursun Ali Soylu tarafından karşılanan Vahapoğlu ve beraberindekiler, sendika başkanlarıyla bir süre sohbet ettiler.

Gündeme dair konuların ele alındığı sohbetin ardından Başkan Vahapoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Yaşar; “Yeni büromuza taşınmamızın ardından ilk ziyaretçilerimiz olmaları nedeniyle sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Siyasi partiler de, sendikalar da ortak amaçla topluma hizmet için mücadele ediyoruz. O nedenle bu tarz istişare sohbetleri önemli” ifadelerini kullandı.


Son Güncelleme: 05.04.2018 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar dingil 2018-04-09 22:01:47

şu saadet partisini anlamak mümkün değil bir defa Atatürk kelimesi ağzından çıkmamıştır bunlar ülke yönetecek yazık cumhur başkanımızın odasında Atatürk resmi var sizin partide yok yazık

banner90