banner102

Şahadetinin 7. Yılında Anıldı!

Milli Görüş Lideri Merhum Prof.Dr. Necmeddin Erbakan hoca Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi tarafından yapılan 'Erbakan ve İslam Birliği' adlı konferans ile anıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Şubat 2018 Çarşamba 23:37
Şahadetinin 7. Yılında Anıldı!

Rize İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulgani Bozkurt'un sunumu ile gerçekleşen programda AGD Of İlçe Başkanı Hasan İnan açılış konuşması yaptı. İnan yaptığı konuşmada Erbakan hocanın sıradan bir mücadele yapmadığını, yeryüzündeki bütün mazlumların yardımcısı, zalimlerin ise baş düşmanı olduğunu söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Abdulgani Bozkurt ise yaptığı konuşmada Erbakan hocayı anlamanın onun gibi ideale sahip olmak ve mücadele etmekle mümkün olabileceğini söyledi. Bozkurt, "Hocamızı bizlerden daha iyi ülkemiz dışındaki Müslümanların, hatta Müslüman olmayan mazlum ve mağdur milletlerin  anladığını, dış ülkelere yaptığım ziyaretler ile müşahede ettim. Gerçekten de hocamızı bizler gereği gibi anlasaydık, ona sahip çıkar ve gösterdiği hakikatleri yapmak için elimizden geleni yapardık. Fakat maalesef hocamızı sadece sözlerle anladık dediğimiz için yaptığı uyarıları ve tehlikeleri yaşar duruma geldik." dedi.

İslam Birliği'nin mutlaka kurulması gerektiğini söyleyen Bozkurt, "Zulüm ile kan gölüne dönen dünyanın düzelmesi için mutlaka İslam Birliği kurulmalıdır. Özellikle ülkemizde bulunan 80 milyon insanın hiçbir ayrım gözetmeden tek vücut halinde bu birliğin kurulması için mücadele etmelidir. Bu birlik inanan ve inanmayan herkese fayda sağlayacaktır. Gerek ülkemizde gerekse dünyada ezilen, sömürülen ve herhangi bir şekilde mağdur edilen bütün insanlığın kurtuluşu bu birlik ile sağlanacaktır. " diyerek her zamankinden daha fazla bu birliğe ihtiyaç duyduğumuzu ifade etti.

Anadolu gençlik Derneği Of Şubesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, İl Müfettişi Şakir Şahintaş, Hayrat İlçe Başkanı Behram Yıldız, Belediye Meclis üyeleri Musa Gözütok, Nurettin Ulusal, Mehmet Öztel, Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül, Ali yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Çapoğlu, Şehit Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu, İmam, Kurs hocaları ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş kaıtıldı.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.02.2018 23:40
Anahtar Kelimeler:
Abdulgani Bzkurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90