banner102

SARAL: "ENGELLİLERE ENGEL OLMAYALIM!"

Of İlçesi çarşı içerisinde engelli vatandaşlar için yapılan kaldırım girişlerini kapatan araçlar için uyarıda bulunan Saadet partisi Of Gençlik Kolları Tanıtma Başkanı Ahmet Cemal Saral, "Engelli vatandaşlara engel olmayalım" dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2015 Cuma 17:38
SARAL:
Yaya kaldırımlarının giriş ve çıkışlarına engelli vatandaşlar için yapılan yatay çıkışların araçlar tarafından kapatıldığını ifade eden Ahmet Cemal Saral, "Biz Of'un sakinleri olarak maalesef trafik kurallarına uymuyoruz. Araçlarımızı sokaklara gelişi güzel park ederek yayalara eziyet yapıyoruz. Yayalar için yapılan kaldırımların bir çoğu maalesef duyarsız vatandaşlar tarafından işgal ediliyor." diyerek yaya haklarının ihlal edildiğini iddia etti.

Engelli vatandaşlarımıza engel olunduğunu ifade eden Saral,"Engelli vatandaşlarımızı maalesef dikkate almıyoruz. Oysa onlara sağlam vatandaşlardan daha fazla dikkat etmek zorundayız. Çünkü bizim yardımımıza ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızdır. Bunun için bütün Of halkına seslenerek engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığımızı birkez daha gözden geçirmemiz gerektiğini söylüyorum." diyerek her insanın birer engelli adayı olduğu unutulmamalıdır, sözünü hatırlattı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.03.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazık sp ye 2015-03-18 10:08:09

Bu yüzden başarı gelmiyor. Bu yüzden of halkı milli görüşten uzak duruyor. Bu yüzden akp açık ara kazanıyor. Bu ahmet cemal da kim. Başka isim bulamadınızmı. Ayıp ayıp. Bırakın bu uşaklığı.

Avatar
Faruk Keleş @Yazık sp ye 2015-03-18 16:44:55

Kardeş önce ismini söylersen ortaya attığın sözlere size hitap ederek cevap veririm.

Bu Milli Görüş davası ne şahıslar ile şeref kazanır, nede şahısların gayri şerefli oluşlarıyla şeref kaybeder.
Bunu bu şekilde bilirsen şahıslara değil söylenenlere kafa yoracağını anlar ve boş yorum yazmaya da yorulmazsın.

Avatar
kadir @Yazık sp ye 2015-03-26 14:40:59

insan olabilmek büyük meziyet.

banner90