banner102

Sarıalioğlu: 'Erbakan'ı rahmetle anıyoruz'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Necmeddin Erbakan’ın şahadetinin 4. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Şubat 2015 Cumartesi 16:23
Sarıalioğlu: 'Erbakan'ı rahmetle anıyoruz'
Merhum Erbakan hocamızın şahsıyla, mücadelesiyle, ilkeleriyle örnek bir kişi olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Türk siyasetinin önemli simalarından olan merhum Necmeddin Erbakan hoca; bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleriyle halkın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir liderdir.

Yakın tarihimize damga vuran ve hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan Erbakan hoca, Türkiye'nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuş unutulmaz bir kişidir."

Sarıalioğlu, "4 yıl önce aramızdan ayrılan Erbakan hocamızı daima sevgi, saygı ve şükranla yâd edeceğiz.” diyerek mesajını tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.02.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis 2015-03-01 20:00:25

bu kafalara göre en iyi erbakan rahmetli erbakandır.madem bu kadar iyi,üstün bir liderdi niçin sattınız hocayı. rabbim hocama rahmet,timsah gözyaşı dökenlere hidayet nasip etsin.

Avatar
kemal @reis 2015-03-03 18:19:41

aynen reis, katılıyorum

Avatar
mehmet 2015-03-05 08:21:39

ne satması sayın başkan hep karşısındaydı chp kanatında şimdi bakma akp de işine öyle geliyordur

banner90