banner102

Seçim Otobüsü Trafiği Felç Etti

Ak Parti genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Of ilçesine yaptığı ziyaret sırasında trafik felç oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Haziran 2015 Cuma 17:44
Seçim Otobüsü Trafiği Felç Etti
İlçe Teşkilatı önünde seçim otobüsü ile bir süre durup vatandaşlara seslenen Soylu, konuşma esnasında yol trafiğe kapatıldı. İlçenin en işlek araç trafiğinin olduğu yer olan Atatürk PTT karşısındaki kavşak Ak Parti seçim otobüsünün uzunlamasına park etmesiyle trafiğin akışı tek aracın gidebileceği şekilde bırakıldı.

Yaklaşık bir saat bu şekilde devam eden trafik sürücüleri çileden çıkardı. Ara ara sıkışan trafik dakikalarca açılamaz hale geldi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.06.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyüp aydın 2015-06-14 11:14:54

bu haberi AKP'liler eleştirip duruyor,önünde yarım dakika araç dursa kavga edecek insanların OLDUĞUNU unutuyorsunuz,acil işi olanı,HASTASI olanı,dikkate almıyorsunuz

banner90