banner102

Sugeldi Hizmete Hızlı Başladı

Of’un Sugeldi Köyü yeni muhtar Süleyman Kurumahmut hizmet projelerine tam hızıyla başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Nisan 2014 Pazar 19:59
Sugeldi Hizmete Hızlı Başladı
İlçenin 550 nüfuslu Sugeldi Köyüne hizmet için kendisini adayan Muhtar Süleyman Kurumahmut,Yabacığımız ve kalıcı olacak olan hizmetlerimiz  gelecek nesillere kadar hitap edecektir,dedi

Tarihi ve Kültürel zenginlikleri bağrına barındıran ılım irfan yuvası Sugeldi Köyünün Muhtar Kurumahmut, ”Önceki muhtarımız köyümüze elinden gelen tüm hizmetleri yapmaya çalıştı.Artık hizmetlere taze kan olarak biz devam edeceğiz. Köyümüze ve halkımız için hizmet projelerim yıllar boyu gelecek nesillere de cevap verecek şekilde kalıcı ve ileriye dönük olarak yapacağız.Halkımızın ve köyümüzün yararı için en önemli projelerimi tek tek hayada geçiriyorum." diye ifade etti.

10 günlük Muhtar Dağları yarıyor

Hizmet için Sugeldi köyünün kaçınılmaz fırsatı olan Yeni Muhtar Süleyman Kurumahmut,"Öncelikle ulaşım,Sağlık,Eğitim,Turizm ve gençlerin işsizlik sorunu ile gurbet köşelerinde yaşamlarını zor koşullarda sürdüren halkımızı baba topraklarına getirmek için çalışmalarımı gece gündüz,yağmur çamur sürdüreceğim." diye söz verdi.

Kaynaşma zamanı

Kurumahmut sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bunun yanında en önemli olan halkımızla  Duygu ve düşüncelerimizi birlik ve beraberlik içinde sağlayarak dayanışmamızı daha güçlü hale getirerek pekiştirmek olacaktır. Bu nedenle bayram, düğün, cenaze, askerlik gibi birlik ve beraberliğe, dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan güç birliğimiz olacaktır.

Tarım desteği

Sosyal çalışma olarak köyündeki ihtiyaçlı ailelerin tespit edilmesi ve ihtiyaçlıların giderilmesi ile ilgili çalışmaların yapılması; nasip olurda seçildiğimiz takdirde manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olacağım. Ekonomik açıdan çok zayıf olan ailelerimize de daha çok imkan sağlamak en önemli görev ve sorumluluğumuz olacaktır.Halkımıza ek gelir kaynağı yaşatmak için Özellikle bozuk kızılağaçlık ve boş  ormanlık arazileri değerlendirerek vatandaşlarımızın faydalanacağı  ceviz, karayemiş, ıhlamur ve kestane gibi ve  faydalanacağı meyve Fidanlıma çalışmamıza ağırlık vererek köyümüzün ekonomik gücünü arıtırcağız.

Haber Foto: Şemsettin Öztürk

 

Son Güncelleme: 13.04.2014 20:11
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Kurumahmut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90