banner102

Sulaklı Mahallesinde Korkutan Yangın

Of İlçesi Sulaklı Mahallesi Devlet Hastanesi mevkiinde bulunan 4 katlı binanın 4. katında belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2014 Pazartesi 22:54
Sulaklı Mahallesinde Korkutan Yangın
Sulaklı Mahallesinde Mürsel Karaismailoğlu'na ait ev, kendisinin ifadesi ile 'Elektrik kontağından çıkan yangın" dan dolayı kısa sürede alevler için kaldı. Çevrede bulunan insanların yangını fark etmesi sonucu duyarlı vatandaşlar tarafından itfaiye ekipleri arandı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek için son teknolojik donanımlı itfaiye aracını hazırlamak için yaklaşık 15 dakika çalıştılar. Etraftaki insanların da yardımı ile 4. kattaki yangına müdahale edilerek kısa sürede yangını söndürdüler.  

Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye araçlarının erken müdahale edememesine sinirlenen bazı vatandaşlar, itfaiye ekiplerine bağırarak yangının bir an önce söndürülmesini istediler. Yangını söndürmek için ellerinden geleni yapmaya çalışan itfaiye ekiplerine, etrafta bulunan vatandaşların sözlü müdahalesi karşısında ekip çalışanları zor anlar yaşadı.

4. katta başlayan yangın çatı katına da sıçrayarak gerek çatı dairesinde gerekse çatı kenarlarının yanmasına sebep oldu.

Olay yerine gelen emniyet birimleri de, yanan daireden düşebilecek parçalara karşı etrafta bulunan halkı uyararak yakın çevreden uzaklaştırdı.

MUHABİRİMİZE ÇİRKİN SALDIRI

Çıkan yangınla ilgili bilgi almak isteyen Of'un Nabzı Haber muhabiri, yangının kısa sürede söndürülmemesinden ve itfaiye ekiplerinin gerekli çalışmayı yapamadığını söyleyen vatandaşlardan bilgi aldıktan sonra, neden halkın tepkisini çektiklerini öğrenmek için itfaiye ekiplerinden bilgi almak istedi. Fakat, halkın tepkisini itfaiye ekiplerine bildiren haber muhabirimize karşı sözlü ve fiili müdahale yapılarak olay yerinden yakışıksız sözlerle uzaklaştırıldı.

Yangınla ilgili olarak Of Emniyet birimleri soruşturma başlattı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.05.2014 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM ... 2014-05-08 09:21:21

bu kadar amatör bi̇r müdahale gerçekten nadi̇r gördüm ..halkin aklina i̇lk gelen *i̇şte torpi̇lle i̇şi̇ bi̇lmeyen adam lar.*tatbi̇katsizlar*acemi̇ler* bi̇rde haksizliklarini tepki̇ göstererek küfür ederek bastirmaya çalişan suçlu i̇tfai̇yeci̇ler.... ne demeli̇ eği̇ti̇m şart

banner90