banner102

Talebe Yurdundan Anlamlı Çanakkale Programı

Of Merkez Ortaöğretim Talebe Yurdu tarafından düzenlenen Çanakkale'nin 100. yıl anma ve anlama programı Of Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2015 Çarşamba 15:11
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Of Merkez Ortaöğretim Talebe Yurdu hocalarından Hasan Güner sinevizyon eşliğinde "Bir Hilal Uğrana" adlı sunum yaptı.

Yaptığı sunumda Çanakkale ruhunun anlaşılabilmesi için tarihin iyi okunması ve çok iyi anlaşılması gerektiğini vurgulayan Güner, "Çanakkale savaşında inancı uğruna tek oğlunu cepheye gönderen  anaları, kendisinin su-yemek ihtiyacı varken arkadaşını düşünen askerleri çok iyi anlamamız gerekiyor." dedi.

Çanakkale savaşı sırasında yaşananları misallerle anlatan Güner, savaş sonrası ailelerin bu vatan uğuruna çektiği çileleri örnek verip bu yaşanılanlardan ders alınması gerektiğini söyledi.

Programın sonunda Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

'Bir Hilal Uğruna' adlı Çanakkale Programı dua ile son buldu. Programa Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Musa Gözütok, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.03.2015 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90