banner102

Taşhan MTAL ziyareti

Her hafta okul ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Eyüp Fırat bu haftaki okul ziyaretini Taşhan MTAL okuluna yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Aralık 2017 Salı 13:50
Taşhan MTAL ziyareti
Of Kaymakamlığına atanmasıyla birlikte başlatmış olduğu “Haftalık Okul Ziyaretleri” programına devam eden Kaymakam Eyüp Fırat’ın bu haftaki ziyareti Taşhan Sağlık Meslek Lisesine oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir ile öğretmenlerle tanışıp kahvaltı yapan Kaymakam Fırat kahvaltıdan sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip onlara hazırladığı satranç takımı hediye etti.

Kaymakam Fırat öğrencilere yaptığı konuşmada, ”Sizler geleceğin sağlıkçıları olarak okulumuzda aldığınız eğitim sayesinde ülkemize önemli hizmet vereceksiniz. Sizi önemsediğimiz için, sorunlarınız olup olmadığını öğrenmek, moralinizi yükseltmek için ziyaretinize geldik. Benden bir isteğiniz varsa onu dinlemek çözüm üretmek isterim. Sizlere tavsiyem kitap okumanız, derslerinize sıkı çalışmanız ailenize, kendinize, ülkemize ve insanlığa hayırlı evlat olmanızdır. Bu anlayışa sahip olduğunuza da inanıyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Okullarına ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Eyüp Fırat’a teşekkürlerini ifade eden Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı okulla ilgili ve okulları için yapılmakta olan öğrenci yurdu hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 19.12.2017 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90