banner102

Tatil Yolunda Denetimler Artırıldı

Of İlçe Jandarma Trafik ekipleri Of-Çaykara, Çaykara Uzungil, ve Sürmene –Köprübaşı ilçelerinde son zamanlarda artan kazalara ve ters yön ihlallerine karşı denetimlere ağırlık verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Haziran 2014 Perşembe 09:30
Tatil Yolunda Denetimler Artırıldı

Turizm mevsiminin gelmesiyle tatilciler doğu Karadeniz bölgesi turizm alanlarına akın etmeye başlayınca trafik ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.

Turizm yollarında yoğun trafiğin artması üzerine kazaların da kaçınılmaz olacağı gerekçesiyle trafik ekipleri özellikle aşırı sürat,alkollü araç ve ters yönde araç kullanan sürücüleri mercek altına alıyor.

Bir hafta boyu yapılan denetimler sonucu çok sayıda hatalı sürücüye ceza kesilirken trafik ekipleri özellikle sürücülere emniyet kemeri kullanmaları konusunda hem ceza kesiyor hemde uyarıda bulunuyorlar.

 

Haber : Şehsettin Öztürk

Son Güncelleme: 07.06.2014 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90