banner102

Toplu Internet Kullanıcılarına Eğitim Semineri

Of Kaymakamlığı tarafından internet toplu kullanım sahiplerine ve sorumlu müdürlerine eğitim semineri verildi.

18 Ocak 2013 Cuma 19:14
Toplu Internet Kullanıcılarına Eğitim Semineri

Bir hafta devam eden eğŸitim sonrası belge almaya hak kazana işŸletme temsilcilerine belgelerini sunan Of Kaymakamı Eren Arslan, “Teknolojinin yoğŸun olarak kullanıldığŸı çağŸımızda İnternet salonlarının çok önemli bir yer tuttuğŸunu, çocuklarımızın bilgiye ulaşŸmada tercih ettikleri salonların işŸletilmesinde yönetmelikler uyarınca uyulması gereken kurallar bulunmaktadır. Bir hafta boyunca  arkadaşŸlarımız tarafından gerçekleşŸtirilen eğŸimler ile bu konularda bilgilendirmeler yapıldı. Bu eğŸitimin işŸletmelerimize katkılar sunmasını temenni ediyor başŸarılar diliyorum” dedi.

 

EğŸitimin çok yararlı geçtiğŸini belirten İşŸletmeciler, “YönetmeliğŸi hatırlamak ve bilgilerimizi tazelemek adına çok yararlı bir çalışŸma oldu. EmeğŸi geçen herkese teşŸekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90