banner102

Trabzon Valisi Yeni Hastane İnşaatını Ziyaret Etti

İstanbul Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu'nun babası Necati Dervişoğlu'nun cenazesi için Of İlçesine gelen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu cenaze töreni sonrasında yeni yapılmakta olan Of Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Kasım 2019 Perşembe 11:25
Trabzon Valisi Yeni Hastane İnşaatını Ziyaret Etti
 Ziyaretle ilgili açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal, 'Valimizin ziyareti son derece verimli geçmiş olup , kendilerinin önerilerini de aldık' dedi.

Yeni Hastane inşaatının bir yıl sonra bitip hizmete açılacağını söyleyenBaşhekim  Dr. Uysal."Şu aşamada çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerlemiş olup, kaba inşaat olarak sonlara gelmiş bulunmaktayız.

Hastanemiz 'Bölge Hastanesi ‘’konumunda hizmet verecek olup 150 yatak kapasitesi ve bir çok yeni birimleri  ( Kemoterapi birimi,Patoloji birimi …) ile ‘’ Marka Hastane ‘’olacağını düşünüyorum." diyerek  ziyaretlerinden dolayı 'Sayın Valimize, Of İlçe Kaymakamımız Syn.Eyüp Fırat’a ,Of Belediye Başkanımız Syn. Salim Salih Sarıalioğlu'na ve Trabzon İli Yatırım Hizmetleri Yöneticilerine"  teşekkür etti

Son Güncelleme: 29.11.2019 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90