banner102

TURİZMDE PATLAMA BEKLENİYOR

Alya Travel 61 Turizm Seyahat Acentası sahibi Yaşar Misir, 2023 yılında, Doğu Karadenizde turizmde her alanda yoğun bir sezon beklediklerini söyledi

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2023 Perşembe 17:17
TURİZMDE PATLAMA BEKLENİYOR

Haunedy Specialty Store Doğal-Yöresel Ürünler Alışveriş Merkezi tarafından, Alya Travel 61 Turizm Acentasına gerçekleştirilen ziyaret esnasında, Alya Travel 61 Acenta sahibi Yaşar Misir tarafından yapılan açıklamada, "2023 yılında, ülkemizde ve özellikle Doğu Karadeniz Bölgemizde, turizmin her alanında yoğunluk beklemekteyiz. Ortadoğu ülkelerinde, özellikle Kuveyt'de Turizm fuarı ve büyük Acenta ziyareti çalışmalarımızı hızlandırdık. Acenta olarak kış ayı olmasına rağmen, Körfez ülkelerinden misafirlerimiz gelmekte, turlarımız devam etmekte ve araçlarımız çalışmaktadır.

Profesyonel kadromuz ve geniş araç filomuz ile Doğu Karadeniz başta olmak üzere ülkemizin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz. Birinci önceliğimiz misafirlerimizin memnun kalmasıdır. Misafirlerimize bölgemizin doğasını, tarihini ve kültürünü en güzel şekilde tanıtabilmek için profesyonel ve deneyimli ekiple çalışmaktayız. "dedi. Alya Travel 61 Acenta sahibi Yaşar Misir, Haunedy Specialty Store Lokum, Bal, Çay, Kahve, Doğal - Yöresel Ürün Alışveriş Merkezi sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu'na, ziyaretleri için teşekkür ederek, Haunedy Alışveriş Merkezinin Doğal - Yöresel Ürünler alanında önemli bir ihtiyaca cevap vereceğine vurgu yaptı. Haunedy Alışveriş Merkezi İşletme sahipleri de, 2023'te hem Doğu Karadeniz hem de tüm Türkiye'ye güzel bir Turizm Sezonu gecirme temennisinde bulundular. Ziyaret hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 12.01.2023 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90