banner102

Ulusoy’dan Of Medya Derneği’ne ziyaret

7 Haziran’da yapılacak olan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Of Medya derneğini ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Şubat 2015 Perşembe 03:40
Ulusoy’dan Of Medya Derneği’ne ziyaret
Of Medya Derneğini yakından takip ettiğini belirten Ulusoy; “Of Derneğinin kuruluşunda biz de görev aldık. O zaman çıkartmış olduğumuz bir dergimiz vardı. Derginin hazırlanmasında aktif olarak görev aldığımdan yapmış olduğunuz görevin zorluklarını iyi biliyorum. Güzel bir birliktelik oluşturmuşsunuz. Of’ta bu işleri başarmak kolay değildir. Sizleri kutluyorum” diye konuştu.

17 yaşına kadar Of’ta yaşadığını ifade eden Ulusoy; “1962’den 1979’a kadar Of’un cadde ve sokaklarını adım adım dolaştık. Çayspor’da top oynadık. Sonra Üniversite hayatı nedeniyle Trabzon’da yaşamaya başladık. Üniversitede çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığım için Üniversite camiasını iyi tanıyorum. Köşe yazarlığım nedeniyle basın camiasıyla da yakın diyaloglarım var. Trabzon şehrini iyi tanıyorum. Yönetimler artık merkezden değil, yerelden yapıldığı için yereli iyi bilmek avantajlı oluyor. Halkımıza ve milletimize faydalı hizmetler sunabileceksek Allah bize o mevkileri nasip etsin” diye konuştu.

Derneğin amacı ve çalışmaları hakkında Prof. Dr. Ulusoy’a bilgiler veren Dernek Başkanı Yüksel Yaşar; “Amacımız bir sivil toplum düşüncesiyle siyasileri ve idarecilerin eksikliklerini, şehre ve topluma sunulabilecek faydalı çalışmaları kamuoyuyla paylaşmak ve insanları çalışmalar hakkında doğru ve objektif bir biçimde bilgilendirmektir. Bu amaçla gazete ve internet sitelerimizde birbirlerimize rakip olduğumuz arkadaşlarımızla aynı dernek çatısı altında aynı doğruları birlikte düşünebiliyoruz. Bu da Of’umuza katkı sağlıyor. Siyasilerimizin de bu süreçte bizleri ziyaret etmesi fikir ve düşüncelerini bizlerle paylaşması da bunun güzel bir örneğidir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.02.2015 03:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu 2015-02-19 07:42:43

Ahmet Ulusoyu Özçaydaki pasif denetçiliğinden çok iye tanıyoruz. Suya sabuna dokunmayan statükoya boyun eğen bir çizgisi var. Dürüstlük haksızlığa boyun eğmemek demektir. Haksızlığa dur demektir. Bunlar nasıl etiket aldıkları meydanda ve inanın Ofa en küçük katkıları olmayan bir vizyonu var.

Avatar
nostalji 2015-02-19 15:07:30

ne kafa gollerin vardı ahmet hoca...

Avatar
metiner 2015-02-19 17:57:10

su alan bir gemiye neden bu kadar çok binmeye çalışıyorlar ...

banner90