banner102

Ürdün ve Filistinli Acentelerden Of Natural'e Ziyaret

İstanbul'da faaliyet gösteren Mercan Turizmin Ürdün ve Filistin'de birlikte çalıştıkları acenta sahipleri Ey-Ce Turizm Koordinesinde Of Natural Bazaar'ı ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ekim 2019 Çarşamba 12:12
Ürdün ve Filistinli Acentelerden Of Natural'e Ziyaret

Mercan Tur, Ey-Ce Tur, Ürdün ve Filistinli acenta sahipleri, Trabzon Of Çaykara Uzungöl yolu üzerinde, Natural-Yöresel Ürün çeşitleri ile misafirlerine hizmet veren Of Natural Bazaar Turistik Alışveriş Merkezi ve Dinlenme tesisinde yaptıkları ziyarette, Of Natural Bazaar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Saral, İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu, İşleme Şefi Özcan Köseoğlu ve diğer personel tarafından karşılandı. Mercan Turizm yetkilisi Sabit Kara, misafirperveliklerinden dolayı Of Natural yönetici ve personeline teşekkür etti.


Of Natural Bazaar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Saral, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Yerli-yabancı tesisimize gelen tüm kişileri müşteri olarak değil, misafir olarak görüyoruz ve en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Bu alanda hizmet veren işletmeler olarak işletmemizden, tesisimizden memnun ayrılan her turist, bizim yeni bir dostumuz, yeni bir elçimizdir. Turisti-misafiri aldatan, kandıran, kısa vadede kazandığını düşünse bile, uzun vadede hem kendisine, hem işletmesine, hem bölgesine ve hem de ülkesine zarar vermiş olur. Biz Of Natural ailesi olarak, ürünlerin en doğalını, en naturalini, en kalitelisini en uygun fiyatta sunmaya çalışıyoruz. Bizden bal, lokum, kahve, bakır vb. ürün alan ortadoğu ülkelerindeki misafirlerimizin, telefonla bizden ürünün resmini çekerek çok memnun kaldık, aynı üründen istiyoruz demeleri, bizim en büyük mutluluğumuzdur. Of Natural Bazaar'da misafirlerimizin aldıkları ürünler, yurt içinde ve yurt dışında bizim reklamımızı kendiliğinden yapmaktadırlar. Ortadoğu ülkelerinden Ülkemize ve Bölgemize gelen misafirler, bundan dolayıdır ki tesisimizin ismini vererek, mutlaka ziyaret etmek istediklerini söylemektedirler. Her geçen yıl tesisime gelen günlük misafir ve araç sayısı artmaktadır. Tesisimiz de her geçen büyümeye devam etmektedir." dedi.


Kenan Saral; "Trabzon Of Çaykara Uzungöl yolu 
3.km’de, 4.000 metrekare alanda, 500 mertrekare kapalı alan, bay-bayan mescidler, lavabolar, çocuk oyun parkı, 2.000 metrekare araç parkı ile bölgenin en büyük tesisi olarak, lokum çeşitleri, anzer balı dahil tüm yöresel ballar, organik ve siyah çay, bitkisel çaylar, fındık ve ürünleri, Türk kahvesi, yöresel el sanatı ürünler, aktar ürünleri, kazaziye, gümüş, giyim, kozmetik ve takı çeşitlerinden, kişisel bakım ürün çeşitlerine, baklava ve çikolata çeşitleri gibi çok geniş ürün yelpazesi ile, yerli ve yabancı misafirlerimize başta işletme Müdürümüz Ali Rıza Köroğlu, şefimiz, İngilizce ve Arapça bilen 20 rehberimiz ve diğer personelimiz olmak üzere 30 personelimizle hizmet vermekteyiz. Tesis içerisinde minyatür çay fabrikamızı da kurmuş bulunmaktayız. Maça çayı, Yeşil çay, Beyaz çay, Golof Çay şu anda tesisimizde üretilmektedir. Yerli-Yabancı tüm misafirlerimize Karadenizin incisi, yöremizin vazgeçilmezi ücretsiz çay ikramında bulunmaktayız. Resmi işlemlerin bitmesinin ardından siyah çay üretimine da önümüzdeki sezonda başlayacağız. Minyatür çay fabrikamız tesisimize gelen misafirlerimizin ilgi odağı olmaktadır. Trabzon, Rize, Artvin illerimizde Uzungöl, Ayder, Sultan Murat, Karagöl gibi yerlere ziyarete gelen misafirler mutlaka tesisimize uğramaktadır. Gürcistan-Tiflis-Batum'a giden misafirler de tesisimize uğramaktadırlar. Bizim öncelikli amacımız yerli ve yabancı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak ve yöre ekonomisine katkıda bulunmaktır." dedi.


Of Natural Bazaar Yönetim Kurulu Kenan Saral;" Bölgemizde turizmin daha da gelişmesi ve turizmin 12 aya yayılması konusunda yaptıkları çalışmalar dolayısı ile Devletimize, Valiliklerimize, Belediye Başkanlıklarımıza, TURSAB Doğu Karadeniz Başkanımız Volkan Kantarcı beye ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Ali Ayvazoğlu beye ve ekibine, Ey-ce Tur sahibi İbrahim Bektaş beye ve Turizm Acenta sahiplerine ve bu alanda hizmet veren diğer işletmelere de teşekkür ediyoruz. Ayrıca grup liderlerimize, rehberlerimize, kaptanlarımıza ve diğer tüm turizm çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Kış aylarında da güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 02.10.2019 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90