banner102

Vahapoğlu: "Gazeteci egemen güçlerin maşası olmamalı"

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, gazetecilerin bu anlamlı gününü tebrik etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2015 Pazar 09:13
Vahapoğlu:
Vahapoğlu 10 Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunları belirtti:
"Günümüzde 4. Kuvvet olarak adlandırılan ve şeffaf yönetim anlayışının en önemli dayanaklarından biri olan gazetecilerin bu özel günün kutluyorum. En zorlu koşullar altında dahi bu önemli görevi yerine getirme gayesinde olan basınımızın özellikle Of temsilcilerinin her zaman yanında olduğumuzun altını çizmek isterim. Basının, iktidarın ya da başka egemen güçlerin maşası olmadan, halkın gerçekleri öğrenme ve bilgilenme noktasında verdiği hizmetlerin çok önemli olduğunu asla görmezden gelemeyiz.  Bizler Saadet Partisi olarak halkın gerçek gündemini yansıtan basın kuruluşlarının ve gazetecilerin sayısının artmasını can-ı gönülden temenni ederken kıymetli gazetecilerimizin bir kez daha bu anlamlı günlerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.01.2015 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90