banner102

Vali Yavuz Of'ta İftara Katıldı

Görevine yeni gelen Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Ailelerinin iftarına konuk oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Haziran 2016 Perşembe 03:37
Vali Yavuz Of'ta İftara Katıldı

 Göreve başlamasının hemen ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Of Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yücel, Of Belediye Başkanlığı, Polis Karakolu ve Of Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İl Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit ve İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile birlikte akşam saatlerinde Of’a gelen Vali Yavuz, Of Kaymakamlığı önünde Kaymakam Eren Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan ve Daire Amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık Makamında Kaymakam Eren Arslan’dan ilçe hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, daha sonra Cumhuriyet Caddesi’nden yürüyerek Of Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Yol güzergahı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Yavuz, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından karşılandı.

Başkan Sarıalioğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, Of Polis Merkezi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün destekleriyle Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Ailelerine yönelik iftar programına katıldı.

Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi aileleri ile birlikte orucunu açan Vali Yücel Yavuz, iftarın ardından yaptığı konuşmada; “İftar öncesi okunan Kur’an ayetlerinde yüce Allah, şehitlerimize hitaben onlara ölüler demeyiniz buyuruyor. Şehitlik ve Gazilik herkese nasip olmaz. Elbette eşini, evladını, babasını kaybetmenin acısı kolay bir acı değil. Ama şunu bilin ki sizler Yüce Allah’ın seçtiği özel ailelersiniz. Bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Sizlere de sabırlar diliyorum. Sizlerin her daim hizmetinizdeyiz” dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 03:38
Anahtar Kelimeler:
Yücel Yavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90