banner102

Yalı Caddesi Tamamlandı

Altyapısı ile 2012 yılında yenilenen Yalı Cddesinin son yenileme çalışması tamamladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:16
Yalı Caddesi Tamamlandı
Trafiğe kapalı olan Yalı caddesinin altyapı ve kaldırım taşlarının yenilenmesi tamamlanarak kullanıma açıldı.

Mart ayında başlayan yenileme çalışması, caddenin içme suyu hattı ve parke taşlarının yenilenmesi ile tamamlanırken, caddeye bakan ara sokakların kaldırım taşlarıda yenilendi.

OF HİZMETE, YATIRIMA DOYACAKTIR!

Konu hakkında açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu;"İlçemizi daha güzel bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızla cadde ve sokaklarımızı modern ve halkımızın kullanımına uygun bir yapıya kavuşturuyoruz. Halkımıza yönelik olarak başlattığımız tüm çalışmalarımızla Of hizmete, yatırıma doyacaktır. Birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz zaman aşamayacağız hiç bir engel yoktur. Hedefimiz Of’u yaşanır bir ilçe haline getirmektir" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.07.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mülayim şen 2017-07-08 07:29:32

Ak parti belediyesi dünyaya örnek hizmetler yapıyor of belediyedi çok çalışmalar yapıyor ofa gelmiş eski belediye başkanları çivi dahi çakmadılar

banner90