banner102

Yazlık Sakinlerinden Yol Protestosu

Of İlçesi Yazlık Mahallesi sakinleri, mahallelerinden Trabzon’a gitmek için fazladan 7 km lik yol gitmek zorunda kaldıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm bulmalarını istediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mart 2017 Cuma 18:22
Yazlık Sakinlerinden Yol Protestosu
Mahalle sakinlerinden 665 kişiden imza toplayarak Of ve Trabzon Belediye Başkanlıklarına götürdüklerini, ancak herhangi bir çözüm bulamadıklarını söyleyen Mahalle Sakinleri, sorunu Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Ulaştırma Bakanına taşıdıklarını fakat bundan da bir çare bulamadıklarını söylediler.

Sosyal Medya üzerinden paylaştıkları yazıda, “Sayın Başbakanım ben Trabzon Of İlçesinin Yazlık Mahallesinde yaşayan bir ferdim. Yazlık Mahallesinden Trabzon istikametine gitmek için fazladan 7 km yol yapmaktayız. 665 imza topladık ve bir dilekçe ile Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanımıza, Ulaştırma Bakanımıza, Trabzon Büyük Şehir Belediyemize, Trabzon Karayollarına ve Of Belediyesine yolladık. Bize hiç birisi yardımcı olmadı.” dedi.

YETKİLİLERİN BU İLGİSİZLİĞİ PES DEDİRTİYOR!

Yol sorunu ile ilgili sosyal medya üzerinden bir diğer paylaşım da şu şekilde oldu; ”Uzun zamandır sorunlarımıza çare bulamıyorlar. Yazlık sakinleri olarak Trabzon’a gitmek için Of'a gitmek zorunda kalıyoruz.  Bizim sorunumuz ile yetkililer ilgilenmiyorlar. Bunun için Karayollarını ve Of Belediyesini protesto ediyoruz.”

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.03.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90