banner102

Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş oldu

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk Yeşilay Of İlçe Temsilciliğine seçilen Of’ta eğitim ve sivil toplum alanlarındaki çalışmalarla tanınan eğitimci gazeteci yazar İzzet Keleş’i ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2022 Cuma 09:01
Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş oldu

Son yıllarda toplum için daha çok mücadele daha çok toplumla hareket anlayışıyla yapılanmaya giren Yeşilay, Trabzon’da oluşturduğu yeni yönetimle daha aktif ve alan çalışmalarıyla işe koyuldu. Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner, Yeşilay Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk Yeşilay Of İlçe Temsilciliğine seçilen Of’ta eğitim ve sivil toplum alanlarındaki çalışmalarla tanınan eğitimci gazeteci yazar İzzet Keleş’i ziyaret etti.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikli olarak yeni göreviniz hayırlı olsun. Yeşilay olarak toplum için alan çalışmalarımıza hız verdik. Öncelikli olarak herkesin Yeşilay’ı tanımasını, ne yaptığını halkımızın bilmesini istiyoruz. Sizin Of’taki kurumlarla olan ilişkinizi , tanınırlığınızı biliyoruz. Bunun Of’taki çalışmalarımızda bize olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

“Türkiye’nin en eski Sivil Toplum Kuruluşlarından Yeşilay zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadele için kurulan en öncü kuruluşlardan birisidir.” diyen Yeşilay Of İlçe Temsilciliğine seçilen İzzet Keleş de ziyaretle ilgili olarak; “Ziyaretinize çok teşekkür ederim. Yeşilay toplum için çok önemli çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşu. O nedenle bunca iş yoğunluğumuz arasında bize tevdi edilen Yeşilay Of Temsilciliğini kabul ettik. Bu zamana kadar aldığımız hiçbir görevi iş olsun diye kabul etmedik. İşin gereğini yaptık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Gerek eğitim alanında gerek toplumun tüm kesimlerinde kısa sürede çalışmaları artırarak devam edeceğiz. Rabbim bu hayırlı yolda bizlerin yardımcısı olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.a

Son Güncelleme: 23.12.2022 09:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90