banner102

Yılın Öğrencisi Solaklı Fen Lisesinden

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Vakfının ortaklaşa yürüttüğü "Eğitimin Yıldızları-HOPO (Her Okulun Projesi Olsun)" proje yarışması ödül töreni Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mayıs 2019 Çarşamba 14:34
Yılın Öğrencisi Solaklı Fen Lisesinden

Törene Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hikmet Öksüz, Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, Anadolu Vakfı  Pazarlama Müdürü Nil Çeltek, Hayırsever Naci Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlgili Şube Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program proje tanıtım videosu ile devam etti. Programın açılışında Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş,Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, Hayırsever işadamı Naci Orhan  birer selamlama konuşması yaptılar. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun da katıldığı program, dereceye girenlere ödüllerin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Of ilçesinden bu yıl sadece Solaklı Fen Lisesinin katıldığı HOPO projesinde Trabzon’da  Yılın Öğrencisi Solaklı Fen Lisesinden Zeliha Odabaşı oldu. Bilimsel proje kategorisinde Coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı’nın hazırladığı Rüzgâr Türbini projesi ikinci oldu. Yaptığı projelerle, sosyal ve kültürel etkinliklerle yılın okulu olmaya aday olan Solaklı Fen Lisesi seçim sonucunda yılın lisesi seçilememesinin burukluğunu yaşasa da farklı projelere imza atmada kararlı.

Son Güncelleme: 01.05.2019 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90