banner102

ZAYIF NOTLAR İÇİN ÖĞRENCİLERİ AZARLAMAYIN!

ZAYIF NOTLAR İÇİN ÖĞRENCİLERİ AZARLAMAYIN!

24 Ocak 2014 Cuma 15:32
ZAYIF NOTLAR İÇİN ÖĞRENCİLERİ AZARLAMAYIN!
Of İlçemizde yaklaşık 8.500 öğrencinin ve 500 öğreticinin bulunduğu eğitim camiasının, 24 Ocak Cuma günü (bugün) başlayan yarıyıl tatilleri, 10 Şubat Pazartesi günü son bulacak.

Yarı yıl tatiline giren öğrenci, idareci ve öğretmenlerin bu güne kadar göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik eden Of Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, "2013-2014 eğitim-öğretim yılının 1. yarısının sonuna geldik ve öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyorlar. Çocuklarımız ellerinden gelen bütün gayreti göstererek çalışıp gayretleri kadar da başarılı oldular." dedi.

ONLARIN BAŞARISI HEPİMİZİN MUTLULUĞUDUR

Onların karnedeki notları elbette önemlidir diyen Şahin, "Asıl önemli olan her koşulda çocuklarımıza duyduğumuz güveni ve desteği sürdürmektir.  Tüm gayretimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yarınlarına katkı sağlamaktır." diyerek onların başarıları ile hepimizin mutlu olduğunu söyledi.

BUGÜN ONLARIN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDIĞI GÜNDÜR

Güzel Of'umuzda görev yapan tüm idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine sonsuz güveni olduğunu vurgulayan Şahin, "Bugün onların emeklerinin karşılığını aldığı gündür. Bundan dolayı tüm personelimi tebrik ediyorum." diyerek, öğrencilerin karnelerinde onları üzen notları olabileceğini, fakat bu notları düzenli ve planlı çalışmayla telafi edeceklerine inandıklarını ifade etti.

Velilere de seslenen Şahin, "Karnelerdeki zayıf notlar için öğrencileri azarlamak yerine 2. dönem daha başarılı olabilmeleri için motive edilmeleri gerekir" diyerek velileri bu konuda uyardı. Şahin sözlerine öğrencileri, idarecileri, öğretmenleri ve velileri kutlayarak, sağlıklı bir tatil geçirmelerinin temennisinde bulundu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2014 15:35
Anahtar Kelimeler:
Şaban Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90