banner102

Of'un Nabzı 112. Sayısı

'Tarafsız Değil Hakkın Tarafında' sloganı ile yayın hayatına başlayan Of'un Nabzı Gazetesi 112 sayısı ile okuyucuyla buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Şubat 2016 Perşembe 10:02
Of'un Nabzı 112. Sayısı

Yayın hayatını Maneviyattan ve Ahlaktan ödün vermeden devam ettirme gayreti içinde olan Of'un Nabzı Gazetesi 5. yılında siz değerli okuyucularına kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz mücadele etmektedir.

Elindeki kısıtlı imkanlara rağmen büyük başarılara imza atan Gazetemiz başladığı günden günümüze kadar çizgisinden ödün vermemiş ve Allah'tan (Celle Celâlühü) başka hiç bir merciye de boyun eğmemiştir.

Gazetemizin 112. sayısı yaklaşık 16 saat süren tasarım çalışması, bir saat süren basım çalışması ve 5 saat süren dağıtım çalışması ile siz değerli okuyucularımız hizmetine sunuluyor.

Şunu da belirtelim ki, gazetemiz sadece Of ilçesine değil, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerine de dağıtılmaktadır.

Her defasında söylediğimiz gibi, gazetemizdeki hatalar şahsımızın, güzelliklerde Rabbimizin güzellikleridir. Bunun için hataları bize güzel bir dille iletişim adreslerinden iletirseniz çok memnun oluruz. Dedik ya güzellikler Rabbimize aittir diye, bunun için övmeyi bize değil Rabbimize şükrederek ifa ediniz.  Çünkü bu bir nimettir ve bu nimeti kendi rızası doğrultusunda kullanınca Müslümanlar için büyük bir değer olur. Şükrümüz bundan dolayı eksik olmamalıdır.

Gazetemizin 113. sayısında daha kaliteli bir hizmet ile buluşmak dileğiyle..

Son Güncelleme: 11.02.2016 10:03
Anahtar Kelimeler:
Ofun Nabzı 112. Sayısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90