banner102

"Biliyor musunuz ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim." diyor Zarifoğlu.

Ne işe yarar kanunlar; toplumun küçük kız çocuklarını dahi koruyamayacaksa, uzatılan şekeri almaktan ürker hale geldiyse küçük kız çocukları, yere batsın bütün adalet sarayları..

Yıkılsın ve yeniden kurulsun bu medeniyet, çünkü razı değilim. Küçük çocukların ahı sarılmış bu çağa, bir sağalmaya, bir paklanmaya ihtiyacımız var..

Küçük Eylül'ün göz bebeklerini büyüten korku bir leke olarak kalacak üzerimizde kıyamete kadar. Yaşama hakkı insanlar için, Eylül'e ve Leyla'ya el uzatanlar insan sayılmaz, asın gitsin!

Beyhude parklar, bahçeler ve oyun alanları yapmayın. İçi rahat çocuğunu gönderemiyorsa anneler ve evden koşarak gelmiyorsa çocuklar, neye yarar parklar, bahçeler. Siz onlara güven verin onlar oyun alanlarını kendileri kurarlar.

Bir küçük Leyla'dan ne ister ki bu zalimler.. Ülkeye nizam kazandırmak vazifesinde olanlar ilkin bundan başlasınlar bir zahmet..

Korku ve endişe üzerine inşa edilen bir medeniyet neyi kazanabilir, neyi koruyabilir?                               

Çocuklarımızın üzerinden korkunun bu kara şalını çekip almak, onlara korkmadan oynayacakları parklar, bahçeler bırakmak, çağımızın tek ve en önemli görevi..

Çocuklarımızın dünyasına pis ellerini uzatan her kimse en ağır şekilde cezalandırılmadıkça bu terörün sonu gelmeyecek.

Bir kere olsun uzaklaşalım evrensel hukuk normlarından, mevzu bahis  çocuklarımızsa bir taviz olsun verelim Avrupa birliği zırvalıklarından, eğer bir gün çocuklarımıza uzatılan eli vicdanları rahatlatacak, vicdansızları korkutacak şekilde kırdık diye alınmazsak Avrupa birliğine ben kendi adıma müsterih olacağım.

Çağdaşlarım adına özür dilerim, küçük Eylül'den ve küçük Leyla'dan...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90