banner102
İslâm dinimizin o güzel kurallarını hiçe sayıp alaya alırcasına ısrarla şer programlar düzenleyen ve bunlara izin veren yönetim kadrolarının haline, işkence gören bir zavallının hali gibi acıyorum!

Acıyorum ve o hale düşmeme adına YARADANA dua ediyorum…

Evet, hep günahkârız, fakat isyan derecesinde toplu şekilde yapılan programlara destek vermek, normal karşılamak ve tepki göstermemek günahkârlığın ötesinde bir şey olup, isyan derecesinde bir günahı işlemek gibidir.

Nahoş şekilde topluca eğlenerek dünya barışına katkı sağlayacak olan sizler(!) birkaç gün sonra 15 Temmuz günü Vatan için ölenleri yâd edeceksiniz öyle mi?

Vallahi yazık billahi yazık..

Biz hem eğlenir hem de ibadetimizi yaparız mantığı ile Yüce Rabbimize isyan ettiğinizin artık farkına varın.

Ecdadımız bir örtü yüzünden kâfire başkaldırıp mücadele başlatırken, bizler değil baş kaldırmak, onların yaşantısını seve seve kendimize uyarlıyoruz!

Âlimler şehri diye anılan Of ilçesi, bu yanlış programlar ile ecdadının ruhunu sızlatmaktadır.

Ecdadımız bu ilçeyi Âlimler şehri diye tanıtmaya vesile olurken, torunları olan bizler acaba neyle tanıttıracağız?

Elimizi vicdanımıza koyup düşünme vakti gelmedi mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mukavim 2017-07-12 21:42:27

Yazıklar olsun onlara ecdadın şehitlerin kemiklerini sızlatanlara binlerce kere yazıklar olsun onlara alkış tutanlara besmele ve tekbirlerle söz ve yetki sahibi yapanlara binlerce kere yazıklar olsun!

Avatar
emre soysuz 2017-07-29 12:28:27

sayın yazar alimler diyarı of mu güldürmeyin insanı kim demiş ve başımız da sayın recep tayyip erdoğan var kormayın her şeyin üstesinden gelir fetö yü kim bitirebilirdi erbakan bile göz yumdu bunlara yalan mı yalansa niçin hiç fetö örgütün hakkın da konuşmadı gerekeni yapmadı neyise olan olmuş başımız da ki lider gerekeni yapıyor sizde muhalefet etmeyin gelin çemberin içine

banner90