banner102
 Türkiye’de Batı sevdası AKP ile başlamış değil tabii ki. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz, AKP ile adeta aşık olmuşuz biz batıya. Hatta celladına aşık olan millet misali.

İranlı ünlü düşünür Ömer Hayyam’ın dediği gibi;

Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstahaktır ona her türlü zillet !..

Yani haşa, milletimizi elbette tenzih ediyorum. Milletimizin bir kısmı bir şeylerin farkında olmadan, gayet iyi niyetle adeta AKP’nin başındakilere aşık olmuş. Batıya aşık olan ise AKP’nin bizzat kendisi.

Kelime oyunu yaptığımı düşünenler olabilir. Bir kere daha ifade edeyim ki AKP Milli Görüş’ten koparılan bir kısım kardeşlerimize bizzat batılılar tarafından kurdurulmuş bir zihniyettir. Merhum Erbakan Hocamızın ifadesiyle AKP işbirlikçi bir zihniyettir.

Milletimizin AKP’ye teveccühü ise yöneticilerinin Milli Görüş kökenli olmalarındandır. Milletimiz çok ama çok büyük bir beklenti içerisindedir. Çünkü öyle yönlendiriliyorlar. Beklenti şimdilik hâla sürüyor. Ancak nafiledir.

Bir tiyatrodur oynanıp duruyor. İşte şimdi bir referandum sahnesi AKP zihniyeti ‘Evet’ çıkması için her türlü eylem ve söylem içerisine giriyor. Bir takım şer odaklarının kendilerine karşı cephe alıyorlarmış havasına büründürerek. Bu işin en önemli ayağını da batı oluşturuyor.

Tiyatro şu: Millet AKP gemisinin kürekçileri, CHP, AB, ABD, PKK, FETÖ vs bunlar da korsanlar. Aslında gemide çok yüklü miktarda kaçak mal var (18 madde). Ancak, kürekçilere bunların kutsal emanet olduğu söyleniyor. O nedenle var güçleriyle küreklere asılıyorlar. Zaten dış mihrakların istediği de bu. Malın bir an evvel sağ salim kendi istedikleri limana ulaşması.

Bu bir kumardır. Bu kâbusu bu millete neden yaşatmaya çalışıyorlar anlamak zor. Millet, bundan yorulur, Allah muhafaza bitkin düşer. Bu sinsi tiyatronun oynanmasının nedeni nedir? Milli Görüş kökeninden gelmiş olan AKP idarecilerinin bu kumar masasına oturmalarının nedeni ne olabilir?

Doğrusu ikincisini (?)düşünmek bile istemiyorum. Ancak, birincisinin de bu denli tahrifata yol açmasına rağmen neden hâlâ sürdürülüyor olması ise aklımı çok karıştırıyor.

Peki birincisi nedir? AKP gemisinin kaptan ve mürettebatı, korsanlara karşı takiyye yapıyorlar. Esasen korsanları atlatıp, gemiyi başka bir limana yanaştırmak. Niyet bu ama Bu gemi 15 senedir sürekli azgın dalgalı sularda seyredip duruyor da yine kürekçiler yani millet kayıp vermek pahasına da olsa selamete çıkarıyor.

Ancak kürekçiler aşırı derecede bitkin düşmüş ve yara-bere içerisinde kalmış durumda. Ağrı kesicilerle yani gaz vermekle daha nereye kadar dayanabilir? Ey AKP yöneticileri! Neden şer güçlerin elinize tutuşturdukları AKP gemisiyle yol almaya çalışıyorsunuz? Neden bu millete bu zilleti yaşatıyorsunuz.

Koskoca dağ gibi Milli Görüş Gemisi var. Neden top yekûn ona doluşup, kendi gemimizi yürüten kaptanlar olmuyoruz? Neden bu ümmete yaşattıklarınıza hiç olmasa bundan sonra ‘zararın neresinden dönülürse kârdır’ misali bir son vermeye çalışmıyorsunuz?

Ben milletimi tanırım, bununla sırtı yere gelecek bir millet değildir bu millet... Malazgirt’te, Kosova’da, Niğbolu’da, Çanakkale’de, Kıbrıs’ta destanlar yazmış bir millettir bu millet. Ancak AKP uyuşturucusunun etkisi biraz fazla sürdü ve biraz da tahrifat yaptı ise de İnşallah tez zamanda bu illetten kurtulacaktır diye dua ve mücadele ediyorum.

Ya Rab! Bu milleti, bu ümmeti ve hatta bütün insanlığı, şer odaklarının ürettikleri bu AKP uyuşturucusundan bir an evvel kurtar ve koru!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90